Duermo Dynebetræk

Kugledyne dynebetræk
Kugledyne sengetøj
Kugledyne dynebetræk
Kugledyne sengetøj

Duermo Dynebetræk

  • Ventilerende og allergivenligt
  • Bindes fast seks steder
  • Vaskbart

399,- DKK

Speciel lavet dynebetræk til kugledyner

Byd velkommen til vores nyeste skud fra stammen. Et special udviklet dynebetræk til vores kugledyner, som er både vaskbart, ventilerende og blødt. Betrækket minder om et normalt sengetøj på udseendet, men det bindes fast seks steder i dynen, så vægten er jævnt fordelt over hele dynen.

Det eneste du skal være opmærksom på er, hvilken vægt din dyne har, markere det når du tilkøber vores cover og så sender vi et passende kugledynecover til dig. Vi tilbyder kugledyner i forskellige størrelser, alt efter hvilken vægt, der er valgt. Du kan få Duermos på 2, 4, 6, 8 og 10 kilogram. 

Vaskbart, blødt og ventilerende

Dynebetrækket kan vaskes på skånevask, hvis det efter et stykke tids brug trænger til det. Vi anbefaler dog, at det ikke vaskes så ofte som almindeligt sengetøj, så betrækkets overflade forbliver silkeblød og lækker. For at holde betrækket lækkert i længere tid, er det udarbejdet i ventilerende materialer. I bunden af betrækket sidder der en lynlås, så det hurtigt og nemt kan lynes af og på, når det skal vaskes. 

På indersiden af betrækket sidder der snore 6 forskellige steder - ét i hvert hjørne af betrækket samt på hver af de lange sider. På den måde, kan du sikre dig at kugledynen, der er væsentligt tungere end en almindelig dyne, ikke roder frit rundt inden i betrækket. Det er vigtigt at disse bindes i de korrekt hjørner for at få den bedste komfort og ikke en kugledyne, der kun befinder sig i bunden af betrækket. Husk at binde alle snore fast, når det skal trækkes over kugledynen igen. 

Vaskeanvisning: Betrækket kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader, men må ikke tørres i en tørretumbler.