Om os

Hvem står bag Duermo.dk?

Duermo startede med en Google-søgning fra en ung fyr fra Aalborg, der havde problemer med at falde i søvn aften efter aften. I sin søgen, faldt han over udtrykket vægttæppe og kugledyner, og fandt at de siden 2008 var blevet brugt til at løse søvnproblemer, sænke stressniveauet og forbedre humøret gennem naturlige stoffer i hjernen.

Som så mange andre unge, stirrede den unge fyr ind i sin smartphone eller computerskærm dagen lang og fik skærmens blålige lys direkte ind i øjet uden at være klar over det. Det blå lys sænker produktionen af melatonin i hjernen og dermed bliver kroppen ikke naturligt klar over, at det er tid til at sove.

På den måde skabtes idéen om Duermo og efter mange prøver på det perfekte tæppe, mener vi, at vi har fundet det perfekte produkt. I dag har vi kontor og varelager centralt i Aalborg og herfra sender vi dagligt ordrer til vores glade kunder.

Stigende fokus på mental sundhed

I vores søgen på løsninger og i udviklingen af vægttæppet, fandt vi også ud af de skræmmende tendenser, der er i dagens Danmark – ja, ikke kun i Danmark, men faktisk på verdensplan. Ifølge World Health Organisation (WHO), får hver fjerde menneske mentale udfordringer i løbet af deres liv og på verdensplan kæmper ca. halvdelen af befolkningen med søvnløshed eller søvnproblemer.

Hos Duermo, ønsker vi at danskerne har et sundere mentalt helbred og vi håber, at det vi tilbyder til samfundet kan hjælpe til en forbedring af de skræmmende statistikker, ligesom vores tyngdedyner kan berolige folk med ADHD eller andre, lignende diagnoser.

Firmaoplysninger

Firma: Tradevision ApS
Adresse: Vesterbro 21 E, 1. TH. 9000 Aalborg
CVR-nr: 39246252