Hvem står bag Duermo?

Historien om Duermo starter i 2019, hvor Kristoffer Kjær startede virksomheden med et lille budget og en god idé. De første måneder blev virksomheden drevet fra min lejlighed i et værelse på 14 m2, hvor der var både kontor og lager.

Idéen opstod, da jeg selv har døjet med søvnproblemer og tankemylder, og her faldt jeg over en trend i udlandet - nemlig dyner med vægt. Jeg fandt ud af, at kugledyner har været brugt siden 2008 til at løse søvnproblemer, sænke stressniveauet og forbedre humøret ved, at dynen hjælper kroppen til at udskille positive, naturlige stoffer i hjernen. Men dynerne var næsten umulige at skaffe i Danmark, og de var meget dyre - det ville jeg ændre.

I dag er Duermo en af Danmarks største forhandlere af kugledyner og andet søvnudstyr. Lejligheden er byttet ud med et kontor og lager centralt i Aalborg, hvor vi hver dag sidder klar til at hjælpe og rådgive indenfor søvn.

Vores værdier

  • Mental sundhed

    Hos Duermo tager vi søvn alvorligt og vores produkter er udviklet efter forskning.

  • Kvalitet

    Vores produkter er designet i Danmark og udarbejdet i gode materialer.

  • Tilfredse kunder

    Med vores tilfredshedsgaranti mener vi, at vi har skabt den bedste prøveperiode.

Stigende fokus på mental sundhed

I vores søgen på løsninger og i udviklingen af vægttæppet, fandt vi også ud af de skræmmende tendenser, der er i dagens Danmark – ja, ikke kun i Danmark, men faktisk på verdensplan. Ifølge World Health Organisation (WHO), får hver fjerde menneske mentale udfordringer i løbet af deres liv og på verdensplan kæmper ca. halvdelen af befolkningen med søvnløshed eller søvnproblemer.

Hos Duermo, ønsker vi at danskerne har et sundere mentalt helbred og vi håber, at det vi tilbyder til samfundet kan hjælpe til en forbedring af de skræmmende statistikker, ligesom vores tyngdedyner kan berolige folk med ADHD eller andre, lignende diagnoser

Et Frisk Pust I Søvnbranchen

Vi arbejder anderledes end andre i branchen. Vi har skåret udgifterne til butikker, distributører og showrooms væk, så vi kan tilbyde det bedste produkt til den bedste pris. Vi har også indført tilfredshedsgaranti, så istedet for at prøve et produkt i 5 minutter i en butik, kan du prøve produktet i 14 dage i dit eget soveværelse. Synes du ikke om produktet kan du ombytte det eller få pengene tilbage.

Kontakt

Firma: Tradevision ApS
Adresse: Vesterbro 21 E, 1. TH.
9000 Aalborg
CVR: 39246252

Følg @Duermodk på Instagram.