Hos Duermo er vi så sikre på vores produkters kvalitet, at vi yder 14 dages returret på alle produkter. Derudover er der naturligvis 2 års reklamationsret. 

Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, og gælder ikke ved fejl eller skader der er forekommet ved forkert betjening af produktet eller hvis original emballage mangler.

Duermo dækker ikke returneringsomkostningerne og der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. 

Pakker sendes til:

Duermo.dk

Halkjærvej 16B

9200 Aalborg SV

Alle pakker der sendes retur, skal gå igennem vores returportal. Dette gør processen for returnering og tilbagebetaling hurtigere. OBS: Har du fået leveret et forkert produkt eller ønsker at ombytte til en anden størrelse, så kontakt os inden du sender det retur så hjælper vi med en løsning

Gå til vores returportal her

Sådan sender du retur

  1. Gå til vores returportal og udfyld oplysningerne.
  2. Pak produktet og fortrydelsesformularen forsvarligt ind.
  3. Køb et pakkelabel, sæt det på pakken og send det til os.

Refusion af ordre

Når din ordre er nået frem til os, gennemgår vi pakken. Hvis der er grundlag for en refundering, vil beløbet automatisk blive tilbageført til den konto, ordren er købt med. Såfremt du ønsker beløbet tilbagebetalt til en anden konto, bedes du venligst notere konto- og registreringsnummer på fortrydelsesformularen. Processen for returneringen af pengene vil typisk være 7-12 dage.

Følg @Duermodk på Instagram.